top of page
  • Foto del escritorDra Patricia Montull

Consell del cirurgià #1: Implants de mama


El objetivo de estas publicaciones es clarificar conceptos y asesorar desde el punto médico más estricto; lo mínimo que puedo hacer es darte mis recomendaciones personales para cuando decidas hablar directamente con un cirujano.


Después de haber trabajado durante 15 años en una de las clínicas más concurridas de Europa, realizando 50 cirugías por semana, he aprendido rápidamente las mejores técnicas para cada tipo de cirugía.


Empecemos con la intervención estética número uno del mundo:

Aumento de pecho o mamoplastia de aumento.


Para empezar a discutir el tema ...


¿Cuál de los siguientes senos tiene implantes?

Resposta:

Si has pensat que tots tres pits tenen implants, llavors estaves en el correcte; només els implants incorrectament elegits o mal col·locats es veuen antinaturals, si els implants estan perfectament col·locats i s'han triat bé grandària i tipus, gairebé no podràs notar la diferència.


I aquí estan diferents punts que t´ajudaran a entendre com s´aconsegueix el millor resultat en cada cas.


Tècnica:

En primer lloc, busca un cirurgià que utilitzi la tècnica de col·locar l'implant darrere del múscul pectoral major com a primera opción.Així aconseguirem un aspecte més natural i evitarem l'aspecte de "dues boles" sota la pell.


Una tècnica cada vegada més utilitzada, és la de col·locar els implants meitat per darrere del múscul i meitat per davant. Es diu "dual-plane" i ofereix molt bons resultats en casos indicats.


Hi ha alguns casos concrets on l'opció subglandular està indicada, per exemple en pacients prèviament operades de reducció mamària.


Mida:

Sempre tracta de buscar a una mida que no sigui massa gran, que mantingui la proporció de la teva silueta i que encaixi en la teva forma de ser i vestir. Pensa que els implants estaran amb tu al llarg de tota la vida.


De què són els implants?

Actualment tots els implants de primera elecció són de gel cohesiu de silicona, de diferent grau de cohesivitat. Això els fa molt segurs fins i tot en el cas poc freqüent que es trenquin.


Existeixen els implants de poliuretà, indicats en aquelles pacients que han encapsulat els implantes de silicona habituals.


Tipus d'implants.

Pel que fa a forma existeixen 2 tipus d'implants mamaris, els rodons que són ideals quan s'utilitza la tècnica retromuscular. I els anatòmics o en forma de gota que s'utilitzen majoritàriament en les tècniques de dual-plane i subglandular.



Pel que fa a la seva cobertura existeixen pròtesis llises, rugoses, i un intermig entre ambdues, les microtexturadas. Les microtexturadas han desvancat a les llises i rugoses en els últims anys però actualment les llises tornen a prendre força ja que les seves suposades petites desavantatges no semblen ser certes.


Tots els implants pesen igual?

En els últims anys han sorgit implants de silicona que a igualtat de volum pesen una mica menys que els tradicionals. Es tracta d'implants també més cars.


Que és la projecció o perfil de l'implant?

Hi ha implants de projecció baixa, mitjana, alta i extra-alta. Vol dir que a igualtat de volum, uns tenen menys base i són més alts de perfil. Mentre que altres són més amples de base i més baixets de perfil.


S'han de canviar els implants?

Si l'implant és d'última generació (és a dir de gel cohesiu de silicona) i en els controls anuals pel teu ginecòleg no es detecta cap alteració, la resposta és NO.


Es pot donar de mamar si portes implants?

Si es pot. El que dificulta la lactància posterior és si a més dels implants s'ha realitzat un lífting mamari o una reconstrucció.


8 visualizaciones

Entradas relacionadas

Ver todo
bottom of page